Min blog

"Det er en fantastisk følelse at opdage, at enheden i komplekse fænomener viser sig at være ting meget langt fra den direkte synlighed."
Albert Einstein

Filmen Belle handler om den blandet race datter Dido af en Royal Navy Admiral, som bliver opdraget af hendes aristokratiske grandonkel i det 18. århundredes England. En fuldstændig fantastisk historie der beskriver en af Englands tidligere stormænd og anderkendt dommer Wiliam Murray og hans forhold til hans mulatte niece under den meget omtalte koloniseringstid. Overraskende nok er denne historie aldrig før blevet fortalt, på trods af den er basereret på en rigtig historie, og er i sandhed en dejlig overraskelse. En anden ting der også især bør nævnes er filmens sans og evne for sort humør, uden den på noget tidspunkt mister dens troværdighed og integretitet i forhold til racebehandlingen. Jeg vil klart anbefale den, og den har også en form for fell-good-vibe, der nok skal fange ens opmærksomhed. 

 

Anmeldelse af Red Queen af Victoria Aveyard. 

This is a world divided by blood - red or silver.

Det er en fuldstændig fantastisk bog, der med sin unikke historie og dybe karakterer, bringer den virkelig noget  på banen. På trods af, at der er mange andre bøger inden for fictionverden, der også fokuserer på mennesket og dets overlevelsesevne, er bogen stadig virkelig unik. Det er på ingen måder en anmindelig cliche.   Heriblandt diskuterer den mennesket og dets nød, og hvordan vi alle i bund og grund er afhængige af hinanden. Men når dette er tilfældet, hvad får os så egentlig til i sidste ende at forråde hinanden?

Jeg vil klart anbefale den til alle, især dem, der er til mere krævende og tankevækkende historier. 

"Du må ikke være så bange for at sige og gøre det forkerte, så kommer du aldrig til at gøre det rigtige.
"
Johannes Møllehave
"- Det er vigtigere at have ret, end at få ret.
"
Nichroe

Nyeste kommentarer

21.07 | 00:42

Tusind tak, synes også selv, det er et sødt citat

...
21.07 | 00:39

Citattet er helt klart noget, jeg vil bruge. Det er virkelig sødt

...
17.05 | 22:45

Mange tak.Glæder mig til at høre mere om din nye blog

...
15.05 | 10:36

Hej. Jeg har lige fundet din blog, og har følt mig så inspireret, at jeg har startet min egen. - Tak!

...