Min blog

Som sagt går i gymnasiet og i dag i Religon havde vi om Barmhjertighed. Det fik mig til at tænke rigtig meget på menneskelighed og næstekærlighed. Hvilket er lidt modstridende til samfundets infrastruktur i den Vestlige Senmoderne civilisation. Her er man sin egen lykkedes smed og der dyrkes en egocentrisk tankegang. Men samtidig ser i også i andre civilisationer som den mellemøstlige, hvor befolkningen undertrykkes, og hvor demostranter mødes med vold. Denne menenskelighed og næstekærlighed som næbnes i alle former for religoner (f.eks. den barmhjertige samaritaner fra biblen) er svær at se i ens dagligdag eller i en verden, hvor vi i den vestlige verden ser på, mens folk dør af sult, krig og undertrykkelse hver dag på. Dette har faktisk været årsagen til, at jeg drømmer om at blive læge. Jeg ønsker at give igen og håber på at se mig selv arbejde for læger uden grænser om ti år. Jeg ønsker at give igen for næstekærlighed er for mig virkelig en af de smukkeste ting i denne verden, og vi bør ikke glemme det.

 

Nogle citater om barhjertighed

 "Fred være med jer! Barmhjertighed er Herrens lov"- Koranen


 "Barmhjertighed holder ikke noget tilbage; den drypper som den milde regn fra himlen på jorden nedenunder. Den er en dobbelt velsignelse; den velsigner ham, der giver, og ham, der tager."-William Shakespeare (1564 – 1616)

 

"Jeg har altid ment, at barmhjertighed bærer mere frugt end streng retfærdighed" Abraham Lincoln (1809 – 1865)  

 

"Samaritaneren selvfølgelig, han som viste ham barmhjertighed.
“Ja”, sagde Jesus, “gør sådan!”Gør godt mod andre! Vær barmhjertige! Vis jer som andre menneskers næste, for det værste er ikke at være nogens næste." -Biblen, den barmhjertige samaritaner

Hej, det har været rigtig længe siden det ved jeg. Men jeg har simpelthen haft så tralvt med 2.G, så være sød at bær over med mig. Men nu er jeg i hvert fald tilbage. Jeg sad hen og faldt helt i mine egne tanker og begyndte at tegne og endte op med dette. Prøv at se om I kan oversætte de latinske ord på tegningen, hvis I vil.

Og når jeg nu er i gang er her dagens citat: "amicus certus in re incerta cernitur" - "i nøden skal man kende sine venner"

 Ave amicus- Farvel Venner

Hej, her for at stykke tid siden jeg var i London, hvor jeg bl.a. besøgte The British Museum. Til min store overraskelse er der gratis indgang på et af verdens mest fantastiske museumer, så det er helt klart et billigt og fantastik stop i London, som bare skal ses. Jeg nåde desværre ikke at se så meget, men blev så fascineret af den egyptiske udstilling, at jeg måtte et billede med jer. I hele min barndom har jeg været interesseret af den egyptiske kulturperiode, som varer fra ca. 2700 f.Kr. – 2200 f, den egyptike mytologi som er over 3000 år gammel og den egyptiske civilisation. 

"“I have not failed. I've just found 10,000 ways that won't work.”
― Thomas A. Edison

“Success is not final, failure is not fatal: it is the courage to continue that counts.”
― Winston Churchill

“There is only one thing that makes a dream impossible to achieve: the fear of failure.”
― Paulo Coelho, The Alchemist

“Don't spend time beating on a wall, hoping to transform it into a door. ”
― Coco Chanel

Just because you fail once doesn't mean you're gonna fail at everything.”
― Marilyn Monroe

“Never confuse a single defeat with a final defeat.”
― F. Scott Fitzgerald


“If you fell down yesterday, stand up today.”
― H.G. Wells

“The only real mistake is the one from which we learn nothing.”
― Henry Ford

"

"A Shade of Blood" aka A Shade of Vampire 2: Bogen forsætter, hvor vi slap. Vi følger Sofia og hendes ambivalente følelser vedrøende hendes forhold med Derek. Derudover ser vi en anden side af Ben og Sofias forhold og en skæbensvangerbeslutning bliver truffet. Bogen var meget spændende og underholdende. Jeg synes bogen var meget bedre end den første. Der er flere sideløbende handlingsforløb og mere action i forhold til den første. Og så var der mange flere karaktertræk og deltajer end den første. 

 

"A Castle of Sand" aka. A Shade of Vampire 3: Bogens hovedplot er Dereks og Sofias problember og komplikationer om vampyrlivet og udødelighed. Ud over dette ser vi sulten hos nye vampyre og en blodig kidnapning. Jeg synes bogen var lidt mere langtrukken og kedelig end de andre bøger. Jeg ville gerne have oplevet mere spændning, og jeg savnede flere detaljer vedrøende oprøret om styret osv. Men jeg anbefalder stadig bogen, da det er et vigtigt kapitel i historien og vi ser nogle vigtige karaktertræk. 

 

Nyeste kommentarer

21.07 | 00:42

Tusind tak, synes også selv, det er et sødt citat

...
21.07 | 00:39

Citattet er helt klart noget, jeg vil bruge. Det er virkelig sødt

...
17.05 | 22:45

Mange tak.Glæder mig til at høre mere om din nye blog

...
15.05 | 10:36

Hej. Jeg har lige fundet din blog, og har følt mig så inspireret, at jeg har startet min egen. - Tak!

...